carrot carrot carrot Change Centers x cognizanti collaborators create-folder Data Science Decisive Infrastructure download download edit Email exit Facebook files folders future-of-work global sourcing industry info infographic linkedin location Mass Empowerment Mobile First our-latest-thinking pdf question-mark icon_rss save-article search-article search-folders settings icon_share smart-search Smart Sourcing icon_star Twitter Value Webs Virtual Capital workplace Artboard 1

Please visit the COVID-19 response page for resources and advice on managing through the crisis today and beyond.

COVID-19 INFORMATIE
Reageren op COVID-19

Om mensen gezond te houden (en bedrijven draaiende) zijn er drie dingen nodig: informatie, voorbereiding en medeleven.

LEES MEER
SPECIAL REPORT
After the Virus

Hoe zal de wereld eruit zien in 2023? In dit speciaal uitgebrachte report kijken we naar de impact van het COVID-19 virus.

LEES HET REPORT
PERSPECTIEVEN
Leading in Digital - Find your path 

Lees onze benchmarkstudie om te ontdekken welke technologiën het meeste rendement opleveren en vindt onze richtlijnen over wat er nodig is om digitale volwassenheid te bereiken.

LEES VERDER
PERSPECTIEVEN
De 5 voorwaarden voor succesvolle toepassing van IoT

Het uitvoeren van een succesvol IoT-initiatief brengt verschillende uitdagingen met zich mee. Lees de analyse van Cognizant om u voor te bereiden op een toekomst waar alles met elkaar verbonden is.

LEES MEER

VIDEOS
Versnel uw digitale transformatie met Hybrid Cloud

Hybrid Cloud biedt tal van voordelen, maar om succesvol over te schakelen moeten organisaties een aantal uitdagingen overwinnen. Bekijk de video voor meer informatie.

KIJK NU
PERSPECTIEVEN
AI: Ready for business

Transparantie, vertrouwen en personalisatie zijn de 3 essentiële pijlers om het volledige potentieel van AI in business te realiseren.

LEES MEER
WHITEPAPERS
Hoe word je een winnaar in digital transformatie?

Organisaties moeten begrijpen wat transformatie inhoudt, de valkuilen vermijden en elk facet van digitale transformatie zorgvuldig overwegen. We hebben de negen kenmerken geidentificeerd van bedrijven die succesvol zijn met digitale transformatie.

LEES MEER
PRESS RELEASE | 18.02.2020
Cognizant is in 2020 uitgeroepen tot een Top Employer in 15 landen wereldwijd
LEES MEER

DE COGNIZANT DIGITAL STUDIO

Onze Digital Studio in Amsterdam is één van de grootste digitale innovatie- en delivery centra in Europa, waar interdisciplinaire teams samenwerken met klanten en partners om te bedenken hoe organisaties superieure klantervaringen kunnen creëeren met de nieuwste digitale technologiën.

LEES MEER

DIGITALLY COGNIZANT BLOG

Sluit je aan bij ons team in Nederland

Innovatief werk, zinvolle loopbaantrajecten. Ontdek hoe u uw carrièredoelen bij Cognizant kunt bereiken.

LEER MEER OVER COGNIZANT-CARRIERES

COGNIZANT IN NEDERLAND

Cognizant (Nasdaq-100: CTSH) is een wereldwijd toonaangevende dienstverlener die klanten helpt hun business-, operationele en technologiemodellen te transformeren voor het digitale tijdperk. Onze unieke marktgerichte en adviserende benadering ondersteunt veel van de bekendste organisaties in elke branche en geografie bij het creëren en implementeren van een innovatievere en efficiëntere bedrijfsvoering. Cognizant heeft zijn hoofdkantoor in de VS, staat in de Fortune 500-lijst op nummer 193 en wordt gezien als een van de meest bewonderde bedrijven ter wereld.

In de Benelux zijn de hoofdvestigingen in Amsterdam en Brussel. Naast de Collaboratory digitale innovatiecentra in New York, Amsterdam, London en Melbourne, heeft Cognizant een Digital Studio gevestigd in de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam. In deze fysieke locaties wordt samen met klanten en partners gewerkt aan innovatieve digitale oplossingen door middel van diepgaande human insights, het bouwen van minimum viable products en het grootschalig implementeren daarvan bij bedrijven. Cognizant heeft zijn digitale mogelijkheden versterkt met de overnames van toonaangevende digitale bureaus over de hele wereld zoals Mirabeau, Zone, Idea Couture, Netcentric en Moustache.

  • ONZE KANTOREN

    Cognizant Nederland Hoofdkantoor


    FOZ Gebouw
    Gustav Mahlerlaan 308, 1082 ME Amsterdam
    Tel: +31205247700

    Cognizant Digital Studio


    Kauwgomballenfabriek
    Paul van Vlissingenstraat 10C, 1096 BK Amsterdam
    Tel: +31205950550

  • Management
    Manoj Mehta

    Head West and South Europe

    Saket Gulati

    Head of markets Netherlands

    Jitka Beukenkamp

    Head of Digital Benelux

    Wim van Hennekeler

    Head Consulting Benelux

    Gerard Elkhuizen

    Head of Sales and Advisor relationships Benelux

    Raji Panicker

    Head of Delivery – Benelux, France and Spain

  • COGNIZANT GLOBAL

    Cognizant (Nasdaq-100: CTSH) is een wereldwijd toonaangevende dienstverlener die klanten helpt hun business-, operationele en technologiemodellen te transformeren voor het digitale tijdperk. De unieke marktgerichte en adviserende benadering van Cognizant ondersteunt klanten bij het creëren en implementeren van een innovatievere en efficiëntere bedrijfsvoering. Cognizant heeft zijn hoofdkantoor in de VS, staat in de Fortune 500-lijst op nummer 193.

OVERNAMES IN DE BENELUX

Cognizant versterkt zijn propositie en slagkracht op het gebied van digital marketing en customer experience in Europa aanzienlijk door middel van verschillende overnames en partnerships. Onder de noemer van Cognizant Digital Business worden bedrijven ondersteund in hun totale digitale transformatie: van frontend tot backend en alles wat daartussen zit.

Full-service digital agency dat design, technologie en insights combineert om voor klanten nieuwe digitale producten en diensten te creëren.

Consultants en data scientists gespecialiseerd in advies in groeistrategie, innovatie, marketing, sales en klantenservice.

NEEM DE EERSTE STAP

Klanten bedienen door zowel vooruit als terug te kijken is een grote belofte, maar de kracht van de nieuwe digitale mogelijkheden van vandaag is enorm en groeit razendsnel.

Laten we het hebben over hoe digital kan werken voor uw organisatie.

Voer een geldige voornaam in
Voer een geldig e-mailadres in
Voer een geldige organisatie in
Voer een geldig telefoonnummer in
Voer een geldige regio in
Voeg een geldige boodschap toe
Voeg een extra boodschap toe

Bedankt voor uw interesse in Cognizant.

We nemen snel contact met je op.